ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Αντικαταβολή (επιπλέον χρέωση 2,00€):

Για όσους προτιμούν αυτή τη μέθοδο, τα προϊόντα έρχονται μέσω εταιρίας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο τη στιγμή της παραλαβής. Η Αντικαταβολή ως μέθοδος πληρωμής υποστηρίζεται από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα για αγορές προϊόντων ύψους μέχρι 150 ευρώ.


Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό:

Μπορείτε να μας καταθέσετε τα χρήματα για τις παραγγελίες σας σε έναν από τους λογαριασμούς της Εταιρίας.

Για παραγγελίες κόστους άνω των 150 ευρώ ο μόνος τρόπος πληρωμής είναι η κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω PayPal.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στέλνοντας ένα email για να μας γνωστοποιήσετε ότι έγινε η κατάθεση. Εναλλακτικά, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στα 210-4313238 ή 6947156558.


Πληρωμή με PayPal

Στο e-fwtistika.gr έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πληρωμές και μέσω PayPal™. Επιλέγοντας αυτόν τον τρόπο πληρωμής, το σύστημα σας μεταφέρει αυτόματα στο απόλυτα ασφαλές SSL περιβάλλον της ιστοσελίδας της PayPal™, όπου μπορείτε να ολοκληρώσετε την πληρωμή χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα χωρίς κινδύνους και ρίσκα. Η PayPal™ σας δίνει τη δυνατότητα να κάνετε την συναλλαγή, ακόμα και αν δεν έχετε προσωπικό λογαριασμό εκεί.